Viime päivät on olleet harvinaisen rankkoja mulle, tosin tää päivä on ollu aivan ihana. Siksi onkin ehkä aihetta antaa kiitosta joillekin persoonille.

Suurin kiitos kuuluu sinulle joka heti viestin saatuasi soitit ja ja autoit. Ilman sua en olis päässy edes alkuun, minkä kyllä varmaan hyvin tiedät. Kriisipalvelu ja silleen, mut hei joskus elämä on =)

Seuraava kiitos kuuluu sille ihanalle ihmiselle joka on muka vaikeesti tajuttava mutta joka piti heti huolen etten jää yksin ja joka muutenkin on tukenu kun oon tukea tarvinnu. =) ja hei beib... jos profiilissa lukee sinkku eikä sitä oo se on huijausta =)

Seuraavt kiitokset joudun ehdottomasti osoittamaan länsän laatulihan ainoalle duunarille =) Iso kiitos kun tartuit toimeen kun mun päässäni ylläri pylläri pyöri vaan tyhjää. =) Ja joo joo olet ihana muistan kumartaa edessäsi, jos jaksan =D

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, suuren suuri kiitos tekstiviesti/puhelin häirikölle niistä monista hymyistä jotka sun ansiosta sain, ja kiitos kaikesta tuesta. =)

Uskon edelleen siihen että kaikki paska joka niskaamme kaadetaan on kaadettu vain sitä varten jotta muistaisimme miksi olemme niin hyviä ja vahvoja ihmisiä, paskat ja heikot ei tälläseestä selvii... =)

 

Ps: Taija tää ei oo enään kivaa... toivon että muistat sen sillä hetkellä kun mielihalu on suurin, En itseni, en muiden vaan sun itses takia. Olet mielettömän tärkeä enkä taho menettää sua... stellan sanoin:  Sano sana ja mä tuun vastaan... mene edellä kyllä se jää kantaa...