Kun edellisessä kirjoituksessani pohdin mikä sattuu eniten niin ehkä olisi reilua pohtia myös et mikä ilahduttaa eniten. Sen pohtiminen onkin sitten vaikeaa, kun ottaa huomioon sen et mua ilahduttaa niin moni asia. Eniten kuitenkin ilahduttaa nuo kaksi yksisarvisen vasaa jotka tuossa ympärillä meuhkaavat. Välillä niin että hermoja kiristää ja kovaa, ja välillä niin että onnen kyynel pyrkii väkisin silmään heitä katsellessa ja kuunnellessa. Jos on oikein kenkku päivä saattaa hymy vastaantulijalta ilahduttaa tosi paljon, vaikka se johtuisikin siitä että olen pukenut takkini väärinpäin tai jotain. Samoin viesti ystävältä juuri oikeaan aikaan saattaa ilahduttaa todella paljon. Ilahduttavaa on myös se että kesken pahimman itkukohtauksen ovikello soi ja oven takana seisoo ystävä juuri oikeanlaisen Antepin pizzan kanssa (kyllä Laura, tarkoitan juuri sinua. )

Kun seisoo kalliolla ja sataa paljon valkoista pehmeää lunta on se ilon asia, ainakin minulle. Kun istuu puisilla portailla pimeänä syksy yönä jonkun kainalossa ja katsoo tähtiä on onnensa kukkuloilla.

Kaiken kaikkiaan voi sanoa että noita ilon aiheita taitaa löytyä huomattavasti enemmän kuin surun aiheita. Kaikkia ei voi edes kerralla listata eikä haluakaan, Täytyyhän jotain jättää sydämen kätköönkin jonkun löydettäväksi.  =)

Hymy päivässä voi pelastaa monen muunkin ihmisen päivän, joten miksi et hymyilisi. =)